Paleta, to je námět na masivní dvojlůžko

Ještě před dvaceti, třiceti lety bylo téměř nemyslitelné, že by se světem Internetu proháněly fotky nábytku zhotoveného z přepravních palet. Pokud jej měl někdo doma, bylo to spíše řešení avantgardní a rozhodně neobvyklé a zčásti i rebelantské.

Dnes se dřevěné palety https://www.paletymorava.cz/ staly výzvou pro mnohé z nás, co máme zájem mít doma něco neobvyklého, originálního a sestaveného podle vlastní fantazie. Kupříkladu taková prostorná dvojlůžka. Povíme si o nich to nejzajímavější, proč lidé volí zrovna tento způsob relaxace a spánku:

euro palety

Nemusíte odhánět děti – pevným postelím z dubového masivu, které klížil truhlář, a šlo o jediný kus nábytku, již dávno odzvonilo. Dnes se prodávají postele sestavované z komponentů. Mají však omezenou pevnost a už vůbec nejsou vhodné pro dětské skákání. Když se vám děti proženou po takovém výrobku několikrát za den, může to znamenat škodu vyčíslenou na desítky tisíc korun. To na lůžku z palet klidně mohou hopsat a válet se nepřetržitě 24 hodin denně (dokud jim nedojdou síly).

opracování palet

To nejintimnější milování – pokud teprve po dítěti toužíte, anebo jsou vaše děti již odrostlé, případně jsou mimo domov a vy máte zrovna čas a chuť být k sobě co nejblíže, postel z palet je perfektní možnost, jak si to užít. Nebude vrzat a skřípat, nerozpadne se pod vámi, a to můžete nacvičovat tantrické masáže, jogínské prvky, anebo akrobatické polohy, které jste někde zahlédli v kámasútře. Nic takového ale nezkoušejte na posteli z dřevotřísky nebo stavebnici z masivu s tenkými spojovacími prvky.

Osvětlení ložnice – LED diody dnes umožňují mnohá zajímavá řešení, která nelze docílit jinými svítidly, např. ohebné pásky nebo LED řetězy. Můžete je zcela bezpečně umístit do paletových dutin, čímž vytvoříte zajímavé intimní osvětlení. LED diody mohou být napájeny i baterií z powerbanky přes rozhraní USB.