Úložného prostoru není nikdy dost

Pokud řešíte úložný prostor a máte atypickou místnost nebo málo místa, pak určitě uvažujete o různých poličkách, skříních nebo vestavných skříních. Sami musíte vědět, kterou variantu zvolit a která pro vás bude nejlepší. My vám však poradíme s tím, co bude nejlepší. Pokud máte velký prostor a možnost umístit skříň kamkoliv, pak budete nejspíš volit samostatně stojící skříň, kterou můžete kdykoliv přesunout, vyměnit nebo prodat. Je to výhodné řešení, které můžete kdykoliv změnit. Nikdy ovšem nedocílíte tak velkého prostoru, jako například u vestavěných skříní. Výhodou je ovšem jejich flexibilita a rozmanitost výběru. Navíc vypadají dobře prakticky kdekoliv.

skříň

Jestliže však máte malý prostor, který musíte mít dobře promyšlený, abyste se v něm pohnuli a zároveň měli spoustu úložného prostoru, pak je vhodné zvolit vestavěné skříně Sten skříně. Výhodou vestavěných skříní je to, že se vyrábějí na míru, takže se vejdou do každého prostoru. Navíc si můžete zvolit způsob otevírání. Většinou je výhodnější zvolit si posuvné dveře, protože nezasahují do prostoru a vypadají elegantněji. Vestavěné skříně vypadají dobře například v panelových domech na chodbách nebo v menších šatnách. Velká vestavěná skříň ale také skvěle doplní prostor, takže se nebojte jít i do větších rozměrů.

vestavěná skříň

Pokud nemáte rádi uzavřené prostory a nevadí vám utírat prach, můžete také zvolit pouze otevřené police. Ačkoliv vypadají moderně a vzdušně, jejich velkou nevýhodou je, že se do nich práší, nejsou tedy úplně vhodné k uložení oblečení. Můžete si z nich však udělat třeba knihovnu. Pokud ale neradi uklízíte a utíráte prach, pak toto řešení nebude nejspíš vaším šálkem kávy.

Je pouze na vás, jakou variantu zvolíte a vy sami nejlíp víte, co se nejvíce hodí do vašeho příbytku. Vestavěné skříně jsou za nás skvělou volbou do každého prostoru, které nikdy nebude litovat.