Zajímavý úvěr pro vaše podnikání

Už mnoho měsíců se v médiích objevují zprávy o tom, že se ekonomice v naší zemi daří a že je na vrcholu. Co přesně to pro vás jako podnikatele znamená? Že je velmi příznivá situace pro to, zažádat si o úvěr pro vaše obchodní aktivity. Úrokové sazby jsou na svých minimech a bylo by nerozumné, nechat si ujít zajímavou podnikatelskou příležitost. Také to znamená, že zajímavých příležitostí se objevuje celá řada a když je rychle nevyužijete vy, velmi na nich vydělá váš konkurent. Čas je tedy komoditou, se kterou nesmíte plýtvat.

křížek a fajfka

Seznamte se s podmínkami, které má nebankovní hypotéka bez registru. Zjistíte, že je to velmi výhodný finanční produkt, který nabízí flexibilní možnost splácení. V čem jsou jeho největší přednosti? Určitě ve velmi nízké úrokové sazbě. Tu získáte, protože za úvěr ručíte nemovitým majetkem. Také se můžete těšit na to, že úroková sazba i předepsaná výše splátky zůstane beze změny po celou dobu splácení. Ta doba může být dlouhá dokonce i třicet let! Není třeba tak být nervózní z toho, jestli se změní podmínky po skončení fixačního období. Nezmění, protože úroková sazba je fixovaná na celou dobu splácení!

Způsob splácení je také revoluční. Kdykoliv můžete zaplatit vyšší částku nebo si opětovně půjčit až do výše sjednaného limitu. Mimořádné splátky nepředstavují žádnou sankci a znamenají, že platíte nižší úrok. Úrok je vypočítáván vždy ze skutečné výše dluhu. A když se rozhodnete, že chcete jiného poskytovatele úvěru? Není problém kdykoliv sjednaný úvěr refinancovat u banky nebo u jiného poskytovatele.

rudé nehty

Kontaktujte nás co nejdříve formou on-line formuláře, kde vyplníte základní údaje o tom, jakou výši úvěru byste potřebovali a kam se vám má ozvat náš úvěrový specialista. Ten vám obratem zpracuje nabídku financování vašich potřeb. Kalkulace je nezávazná, avšak obsahuje přesné informace o celkových nákladech půjčky i o výši splátek.